Velkommen til Iskunstfestival!

Onsdag 4. februar kl. 18.00 åpner Iskunstfestivalen og Kulturfestivalen for barn og unge i Skedsmo. Det er Ordfører Anita Orlund som står for den formelle åpningen og med seg har hun både ungdomsordfører Charlotte Hoftaniska og et barnekor bestående av hele 6 ulike kor. Dette blir en kulturhappenning man ikke kan gå glipp av!

Vi følger opp på torsdag med to konserter med musikeren Terje Isungset. Han vil spille på instrumenter av is, mens Lena Nymark har vokal. Velkommen til en magisk opplevelse torsdag ved isinstallasjonen «Stella» (utenfor Lillestrøm Kultursenter) kl. 18.30 og kl. 21.30. Konsertene er gratis.

En stor takk til Skedsmo Kommune og Lillestrømbanken/Bykunst for økonomisk støtte. Vi takker også Thon Hotell Lillestrøm for hotellrom til musikerne og Lillestrøm Kultursenter for godt samarbeide!