ISKUNSTFESTIVAL!

VELKOMMEN TIL ÅRETS VAKRESTE KULTUROPPLEVELSE
– nå er installasjonen ferdig! Legg kveldsturen innom Stella!

Onsdag 4. februar kl. 18.00 åpnet Iskunstfestivalen i Lillestrøm!
Vi samarbeider med Kulturfestivalen for barn og unge i Skedsmo, og sammen presenteres et flott program for dagene 4. – 8. februar.

Åpning 4. feb kl. 18.00:
Det var Ordfører Anita Orlund som stod for den formelle åpningen og med seg hadde hun et barnekor bestående av hele 5 ulike kor. Dette ble en flott kulturhappening!

Konsert:
Vi følger opp på torsdag 5. februar med to konserter med musikeren Terje Isungset, kl. 18.30 og kl. 21.30. Han vil spille på instrumenter av is (alle instrumentene er laget av is), mens Lena Nymark har vokal. Velkommen til en magisk konsert torsdag ved isinstallasjonen “Stella” (utenfor Lillestrøm Kultursenter). Konsertene er gratis.

terje-isungset-og-lena-nymark-pressebilde.jpg stella2009.jpg

Det vil skje mange ulike happenninger i tilknytning til Kulturfestivalen for barn og unge. Fyldig program finner du på Skedsmo Kommune sine sider. Følg med. Her vil det bli UKM, knøttedisco, fortellerstund, teater, danseforestillinger mm.

Isinstallasjonen med tittelen «Stella» har en form som en stjerne. Ser man installasjonen oven fra vil man nettopp se en stjerneform lyse mot deg. En stjerne som sprer glede. Som trollbinder alle. Og det er nettopp det Akershus Kunstsenter ønsker med dette prosjektet.

Å skape kunstglede er viktig. Vi mener folk bindes sterkere sammen med felles opplevelser. Minner bevares, magiske stunder har man med seg hele livet. Vi ønsker også alle innom på Akershus Kunstsenter. Her kan man bl.a se fotokunst av Peder Istad.

Vi håper alle vil ta på seg varme klær, komme seg ut og oppleve iskunsten!  Stella står i 2-3 uker, væravhengig.

Hovedsponsor er LillestrømBanken gjennom sitt fond Bykunst. Også Skedsmo Kommune og Lillestrøm Kultursenter er med på arrangørsiden.

____

For omtale av konsert med Isungset:
http://www.smp.no/article/20090123/KULTUR/672481138

For mer info om Isungset:
http://www.isung.net/
http://www.all-ice.no/

For info om Peder Istad

www.minus.no

isrosa-detalj-2.jpg

____________________________________