Se hvordan SF Kino i Lillestrøm kunne blitt!

Se Lillestrøm Kino i ny drakt!

18. juni – 26. juni.

Mastergradsstudenten i interiørarkitektur Birgitte Breimo viser sin masteroppgave i Akershus Kunstsenter.

Breimo har tatt for seg SF Kino Lillestrøm, og har tenkte hypotetisk når hun har jobbet med omformelsen av kinoen. Nå er oppgaven ferdig, eksamen avlevert og Breimo er ferdig utdannet interiørarkitekt.

Skisser, forslag til utformelse av hvordan kinoen kan bygges om for funksjonshemmede, med nye farger og innredning, nytt forslag til kiosk osv. Alt presenteres i Akershus Kunstsenter under BYFESTEN, og frem til sommeren.

Dette kan være en inspirasjon dersom kinoen en gang skal pusses opp, sier Breimo.

Publikum inviteres til å komme og se,  og selv bedømme om dette er noe kinoen burde satse på.