Leselounge åpner 3. sept!

Endelig begynner leseloungen å ta form, både rent fysisk og innholdsmessig. Bøkene er på plass, og nå venter bare rommet på at folk skal ta det i bruk!

Når og hva?
Vi åpner dørene 3. september, og ønsker alle velkommen til å oppleve og bruke leseloungen. Her kan man sitte og prate, drikke kaffe, spise matpakken, amme, lese bøker, magasiner og dagens aviser eller bare nyte roen…
Det er ingen kjøpeplikt eller begrensning på brukstid. Vi ønsker å tilby gratis nettverk og håper på sikt å ha en lap top til bruk. I mellomtiden må du ta med din egen maskin om du vil surfe.

Kunstprosjekter
Vi ønsker gode og egnede kunstprosjekter velkommen til leseloungen. Vi har satt av en egen vegg til bilder/to-dimensjonale arbeider, og kan også ha både debatter, mindre foredrag, artist talk, videokunst etc.
Om du har et prosjekt som kan passe, ta kontakt med daglig leder! Første utstiller er forfatter, illustratør og kunstner Øyvind Torseter.

Design og møbler
Studentene Elin Scott og Sarah Helene Malmø Næss har tatt sin mastergrad ved HiAk (produktdesign) på å utforme noen møbler til leseloungen. Vi kan dermed skilte med spesialdesignet bokhylle og stol, begge helt unike. Utover dette vil vi kjøpe inn det nødvendige møblement for at de besøkende sdkal få en behagelig opplevelse.

Bøker og litteratur
Vi er glade for å kunne tilby litteratur innen kunst, design og arkitektur. Akershus Fylkesbibliotek står for bøkene, stor takk til dem for velvillig samarbeid! Vi satser på å bygge opp en spennende samling over tid. Til åpningen vil vi ha en god del litteratur, og mer kommer fremover!

Støttet av;

Vi har mottatt kr. 95 000,- av Akershus Fylkeskommune, og kr. 7000,- fra Skedsmo Kommune.

Utover dette er det Akershus Fylkesbibliotek, designerne Elin Scott og Sara Malmø Næss fra Høgskolen i Akershus, avd. produktdesign og Akershus Kunstsenter som står for prosjektet. Takk også til Bolia for lampe og litt rabatt på møblene.

Velkommen til åpning 3. sept.
Åpningstiden for leseloungen følger vanlige åpningstider ved senteret;

onsdag – søndag kl. 12 – 16.

VELKOMMEN!