LUCY SWANN spiller under åpning av Kunst på vandring!

Suksessbandet LUCY SWANN åpner kunstutstillingen «Where am I going» av Samuel Olou!

Christian Hoel Skjønhaug fra Eidsvoll er i disse dager i ferd med å slå i gjennom som musiker med bandet Lucy Swann.

Musikkprogrammet Lydverket på NRK roste bandet opp i skyene i november, og nå kommer de med både plate- og mulig konsert på Øya festivalen. Bandet skal også ut på turne med Rikskonsertene. Christian Hoel Skjønhaug er en av de tre bandmedlemmene som nå opplever stor suksess.
Kunstner og musiker Christian har alltid vært aktiv i ulike band, og Lucy Swann er ett av flere band han spiller i. I tillegg blir det tid til å lage billedkunst, og med deltakelse på årets Høstutstillingen bak seg, og med utstilling i bl.a Akershus Kunstsenter og LNM foran seg, har han nok å gjøre i tiden fremover.

Lørdag 30. januar kl. 13. 00 kan man oppleve bandet LUCY SWANN gratis på Nes Kulturhus i Årnes.

Da spiller dem under åpningen av kunstutstillingen «Where am I going?», av den anerkjente kunstneren Samuel Olou.
Bak det hele står Akershus Kunstsenter, som holder til i Lillestrøm, men som med vandreutstillings-konseptet «Kunst på Vandring» sprer seg rundt i hele Akershus Fylke det kommende halvår. Første stopp er altså Nes Kulturhus, før utstillingen flyttes til Kolbotn og Asker.

«Vi har hele Akershus fylke som nedslagsfelt, og ønsker å spre oss mer. På oppfordring og med støtte fra fylkeskommunen etablerte vi konseptet «Kunst på Vandring», der vi viser utstillinger i ulike kulturhus i Akershus. Vi har fokus på profesjonelle kunstnere vi mener gjør noe ekstraordinært, og Samuel Olou, med sine 250 par støpte føtter og et videoverk, er et eksempel på en slik kunstner. Dette er en fantastisk kunstner, som nettopp har vist dette verket i FN bygningen i New York. Nå er han på Årnes.
Utstillingen er gratis å oppleve, i likhet med bandet LUCY SWANN.
Det er bare å møte opp på åpningen lørdag 30/1 kl. 13.00!

Mer info om bandet;

Lucy Swann har lenge regjert landets musikkundergrunn og har med sin briljante vokalprestasjon påført mange både gåsehud og hakeslepp.

Nå har det norsk-britiske vidunderet Lucy Swann skrevet platekontrakt med Trust Me Recods(Rockettothesky, DU, Haddy N`Jie m fl.) og albumdebuterer i mars 2010.

Lucy Swann er kvinnen som startet sine steg mot en musikikalsk karriere på musikk, dans, drama- linjen til Rud VGS i Bærum. (En skole som også har fostret skuespillere som Agnes Kittelsen og Pål Sverre Valheim, samt musikerne Jarle Berhoft, Solveig Heilo og en av de andre fraglene i Katzenjammer med fler.)

I februar legger hun ut på Norgesturnè med Rikskonsertene og med mindre landets festivalarrangører har mistet alt som heter sunt fornuft vil hun også å prege festivalsommeren. Alle som har sett damen live vet at hun leverer varene og har en sjelden evne til å utforske et enormt spekter av lyd. Det være seg finurlig bruk av effektpedal eller sampling av sin egen røst.

http://www.myspace.com/lucyswann