CONNECTING – workshop for barn og unge!

Akershus Kunstsenter inviterer til workshop i forbindelse med utstillingen CONNECTING!

 

 

 

 

 

 

Bli medvirkende på et kunstverk som skal vises i Norge, Finland, Danmark og Sverige!

Lørdag 18. juni åpner vi årets sommerutstilling. Connecting er en vandreutstilling som viser kunsthåndverk fra Tyskland og Norden. Før den kommer til Norge og Akershus Kunstsenter, har den blitt vist i Flensburg i Tyskland. Akershus Kunstsenter er eneste visningssted i Norge, før utstillingen vandrer videre til Finland, Danmark og til slutt Sverige.

Ideen bak utstillingen er at kunsthåndverkere kommer sammen, samarbeider om et prosjekt, og knytter varige bånd på tvers av landegrenser.

Med utstillingen følger et stort broderi, som barn i Tyskland har begynt å brodere på, og som barn de andre stedene utstillingen vises inviteres til å brodere videre på. Broderiet skal vises sammen med utstillingen. Og det er nettopp i den sammenheng vi ønsker å invitere barn og unge til workshop!

Vi gir en omvisning i utstillingen og et innblikk i det europeiske kunsthåndverket først. Deretter har vi en liten workshop hvor gruppene fortsetter på broderiet. Broderiet følger med utstillingen videre, og skal vises i Finland, Danmark og Sverige, hvor enda flere barn og unge fortsetter på det!

Workshopen bygger videre på utstillingens visjon: å samarbeide på et prosjekt på tvers av landegrenser.

GRATIS!
For påmelding til work-shop ta kontakt med formidlingskonsulent Monica Holmen på mncaholmen@gmail.com.