12-hours exhibition!

12-hours exhibition i Lillestrøm!

Tirsdag 27. september  fyller vi Kirkegata i Lillestrøm med fem oppblåsbare skulpturer. Kunsten vil overraske og glede, enten du er på vei til eller hjem fra jobb.  Bakgrunnen for arrangementet er en konferanse i Lillestrøm Kultursenter samme dag (27/9), som med tittel «Attraktive møteplasser» vil diskutere byutvikling og utforming av nettopp møteplasser.

Vi mener Kirkegata er et område som bør utvikles til å bli byens «portal», der kunst, grøntområder, lekeplass for barn og solide kunstinstitusjoner kan prege området. Folk som kommer kollektivveien til byen møter nettopp Kirkegata, men i dag er området mer lukket enn «åpent».Plasseringen av skulpturene vil gi folk nytt blikk på området.

Skulturer av:

Anita Hillestad / Rachel Dagnall
Anders Smebye
Roger Egseth
Helmut Smith

 

Velkommen også til utstillingen «Multiverse Expanded» i Akershus Kunstsenter, Storgt. 4.
I forbindelse med arrangementet inviterer vi til omvisning i kunstsenteret kl. 18.00!