11.02 – 11.03 Camilla Steinum /Aurora Passero: SO DRY YOU COULDN`T SPIT

Camilla Steinum og Aurora Passero har samarbeidet og stilt ut sammen ved en rekke anledninger siden 2009. Deres hyppige kunstneriske utveksling har resultert i en dynamisk prosess der de individuelle arbeidene både kontrasteres og møtes.

Til SO DRY YOU COULDN`T SPIT presenterer de nye verk som settes i dialog med hverandre og utstillingsrommene.

Camilla Steinum (1986) har til denne utstillingen jobbet med skulptur der hun kombinerer faste strukturer mot vevde tekstiler. I vevens rutenett finner vi elementer fra filleryer, og rester etter liv som hår og greiner. Steinum fullfører sin mastergrad på Kunstakademiet i Oslo til våren 2012, og har sin bachelor fra tekstil på Kunsthøyskolen i Oslo og Konsthøgskolan i Malmø. Hun har tidligere stilt ut på blandt annet Galleri Fisk, Knekt og Kurant.

Aurora Passero (1984) skaper installasjoner som befinner seg i sjiktet mellom skulptur og maleri. Med utgangspunkt i håndtverksteknikker som vev og innfarging, kombinerer og manipulerer Passero materialer i syntetiske og naturlige fibre med maleriske prosesser. Dette danner elementer hun videre komponerer sammen i forhold til rommets begrensninger og muligheter. Arbeidene utfordrer betrakteren og arkitekturen med deres fysiske tilstedeværelse, autoritet og forføreriske egenskaper.
Passero er utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo og Glasgow School of Art . Hun har hatt separatutstilling ved Soft galleri i Oslo og deltok også på Høstutstillingen 2011 der hun ble tildelt høstutstillingsprisen.  I 2012 er hun aktuell blant annet ved Glasgow International Festival for Visual Art, Glasgow og i Kunstnerforbundet, Oslo.

Utstillingen er støttet gjennom Statens Utstillingsstipend.

Parallelt vises utstillingen BLACK MATTER av Javier Barrios.