Østlandsutstillingen 2013

ØstlandsutstillingenFlyerkuttetjpg

 

Østlandsutstillingen er en årlig kunstutstilling, der kunstnere med tilknytting til Østlandet stilles ut. Utstillingen er juryert og  består både av tegninger, malerier, skulpturer, audio-visuelle verk samt noen installasjoner. Østlandsutstillingen 2013 blir vist i Akershus Kunstsenter og i Vestfold Kunstnersenter, i tillegg til at det arrangeres et seminar i Oppland.

Deltagende kunstnere er Ragnhild Nøst Bergem, Ole Brodersen, Anne-Kari Engelstad, Kristian Evju, Marte Gunnufsen, Christine Istad, Andrea Grundt Johns, Ignas Krunglevicius, Geir Moseid, Ingrunn O. Myrland, Anne Sophie Normann, Yvonne Normanseth, Hedvig Lien Rytter, Ulla Schildt, Verena Scholz, Marit Silsand, Ellen Karine Solberg, Lise Birgitte Steingrim, Guri Svindahl, Gunn Tjensvold, Vemund Thoe, Anne Kristine Togstad, Endre Tveitan, Hebe Camilla Wathne, Mikkel Wettre, Astrid Wikstrøm, Ann Kristin Aas.