Aisling Hedgecock

Aisling Hedgecock We are Stardust

Clouds are not spheres, mountains are not cones, coastlines are not circles, and bark is not smooth.
– 
Benoit Mandelbrot

P1000694

Aisling Hedgecock jobber i et dynamisk grensesnitt mellom tegning og skulptur. Hun kombinerer en omhyggelig, grundig og sirlig arbeidsmåte med intuitive prosesser i sin interesse for det organiske og flytende i naturen. Hedgecocks verker gir assosiasjoner til både koraller, botanikk og biologi. I skulpturene ser vi et spill mellom det flytende og amorfe, satt opp mot strenge, geometriske former.

Dette er kunstnerens første utstilling for det norske publikummet og vi er stolte av å kunne presentere en separatutstilling med Aisling Hedgecock i Akershus Kunstsenter.

Aisling Hedgecock (f. 1979) er født i Irland, og bor og arbeider i London. Hun har master i Fine Art Sculpture, ved Royal College of Art, London, samt studier ved Wimbledon School of Art, London. Hun kan vise til en rekke utstillinger, blant annet ved Galerie Gabriel Rolt (Amsterdam), South London Gallery (UK), Old Truman Brewery (UK), The British School at Rome (Italy) og Sherborne Contemporary Art & The Red House Museum, Dorset (UK).

The artist wishes to thank Des Alner and Julie Turner at Higher Green Farm Arts for their generous support in the making of this Exhibition.