Sisyfos og Woodland i Lillestrøm!

I anledning Byfesten ønsker Skedsmo Kommune å sette ungdomskultur på dagsorden, og i samarbeid med Akershus Kunstsenter presenteres en gigantisk minigolfbane av kunstnergruppen Sisyfos (hans Thorsen, Espen henningsen, Lars Kjemphol, jan Skomakerstuen, Ruben Aas med fler). I tillegg viser kunstneren Lars Kjemphol sine selvlagde skateboard, og publikum inviteres til hans visningsbod Woodland for å se hans brett og ikke minst oppleve hvordan et brett lages fra grunnen av. Du finner alt 200 meter fra Akershus Kunstsenter, nærmere bestemt Kirkegata 10, ved Lillestrøm Kultursenter.

Tre skoleklasser deltar på workshop, og publikum kan selv spille minigolf i tiden 13 – 20. Gratis! Velkommen!
Produsent: Akershus Kunstsenter Initiativ og finansiering: Skedsmo Kommune

doku 1 doku 3 doku 4 doku fra woodland 2 doku fra woodland doku workshop woodland dag 2 dokumentasjon workshop fredag Kjellervolla skole (2MB) formidling woodland glad gutt Sisyfos - skulptur woodland workshop 2 woodland workshop 3 workshop fred