Anneke von der Fehr og Hilde Andorsen med fasadeverk

Anneke von der Fehr og Hilde Andorsen 
«Til orientering…»

Et av kjennetegnene på vår samtid er opplevelsen av fragmentering, oppfatningen av virkeligheten som flertydig og splittet; at jeget går i oppløsning. Vår virkelighetsforståelse, vår evne og mulighet til å være tilstede i virkeligheten, er under et hardere press enn noen sinne. Det er også utseende og en evig kroppsfiksering, der sosiale medier bombarderes med bilder av vårt ønskede jeg. Men hvem er vi egentlig?

Med verket «Til orientering» inviterer Anneke von der Fehr og Hilde Andorsen til en humoristisk filosofering omkring det kjente utsagnet «du er penere i virkeligheten».

Verket vises på fasaden til Akershus Kunstsenter.

inngangspartiet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

detalj 4