Foredrag og workshop med Lars Fredrik Svendsen og Lise Bjørne Linnert!

Foredrag om ondskap – 27. mars 2014

Den kjente filosofen Lars Fr. H Svendsen og tekstilkunstneren Lise Bjørne Linnert holder en eksklusiv workshop i Akershus Kunstsenter torsdag 27. mars kl. 16.30 – 18.30.

Bakgrunn for foredraget er prosjektet «Cruelty Has a Human Heart» av kunstner Lise Bjørne Linnert der hun diskuterer ondskap gjennom ulike tekster og sitater. Tilknyttet prosjektet er Lars Fr. H Svendsen, forfatter av boka Ondskapens filosofi. Sammen undersøker de ondskap gjennom tekst, farger, søm og dialog, og inviterer deg med inn i prosjektet!

Hvordan kan vi forstå ondskap? Er en handling ond, om den ikke er intendert slik? Er mennesket grunnleggende godt av natur? Skiller egoisme seg fra ondskap?

Foredraget danner utgangspunkt for dialog med deltakerne i workshopen. Kunstsenteret ønsker med dette alle velkommen til en spennende diskusjon. Deretter kan de som ønsker det jobbe med sitatene på lerretsbiter. Deretter vil tekstene broderes, enten av deg som deltaker, eller av kunstner Lise Bjørne Linnert i etterkant av workshopen.

Det er også mulig å ta med lappen hjem, for å levere den inn senere.

Det store tekstilverket skal bli en del av utstillingen 1814 Revisited -the Past is Still Present og stilles ut i Stallgården på Eidsvoll Verk i perioden 10. mai – 14. september.

10 Sitat 18