Vil du vite mer om likestilling i dag? Eller høre om Ebba Mois prosjekt i 1814 Revisited?

Velkommen til Akershus Kunstsenter torsdag 22.5 kl. 18-19!

Ebba Moi deltar med arbeidet ”Vi er alle like (frihet, likhet, fellesskap) i utstillingen 1814 Revisited som vises i Akershus Kunstsenter i perioden mai – september 2014. Som del av arbeidet har hun invitert det feministiske nettmagasinet «Under arbeid» til å holde en presentasjon i kunstsenterets lokaler førstkommende torsdag 22. mai kl. 18. Det vil bli anledning til å høre om Mois prosjekt, hvordan hun har jobbet med skoleklassen og deretter blir det foredrag og diskusjon med magasinet «Under arbeid», ved Madeleine Schultz redaktør og daglig leder for «Under Arbeid» og Siri Eritsland, skribent for «Under Arbeid».

Magasinet «Under arbeid» har ungdom som målgruppe, men presentasjonen er egnet for alle. Med utgangspunkt i kvinners utfordringer i 1814 vil «Under Arbeid» snakke om ungdommers utfordringer i dag og se fremover.

Hvordan vil fremtidens kvinnekamp se ut?
Madeleine Schultz og Siri Eritsland fra «Under Arbeid» vil holde presentasjonen og sier dette om temaet: ”I samtalen på kunstsenteret vil vi, gjennom en bildefremvisning, peke på kampene som ligger foran oss i frigjøringen av kvinner. I 1814 fikk et utvalg menn stemmerett, det tok nesten hundre år før kvinner fikk det, ble vi automatisk frie av den grunn? Hvor frie føler egentlig unge jenter seg i dag? Hvilken plass har kvinnene i dagens Norge?”

Ebba Moi (1971) er kunstner og deltar med arbeidet ”Vi er alle like (frihet, likhet, fellesskap) på utstillingen 1814 Revisited. Madeleine Schultz (1986) er redaktør og daglig leder for «Under Arbeid» i tillegg til org.sekretær i Kvinnefronten. Siri Eritsland (1985) er skribent for «Under Arbeid» og statsviter født i Oslo.

Prosjektet er støttet av Skedsmo Kommune og Sparebankstiftelsen Dnb.

Gratis inngang!

10363993_10152629359627454_4437136003454555262_n