Kræsjkurs i politisk innflytelse med Hilde Maisey, lørd 6/9!

Velkommen til workshop og kræsjkurs i politisk innflytelse med kunstner Hilde Maisey! politisk innflytelse

Politikk er styrt av mennesker og påvirket av forskjellige mobiliseringer. Arbeiderbevegelsen og kvinnebevegelsen er to eksempler på bevegelser som har hatt stort gjennomslag. Andre mobiliseringer som for eksempel foreldres kamp for trygg skolevei, ungdommenes kamp for fritidsklubber og kulturlivets engasjement for midler til kultur, skaper også forandringer rundt oss.

Som politisk aktiv har Hilde Maisey lært og erfart mye når det gjelder valg av virkemidler for å fremme en sak, og gjennom boken Håndbok i politisk innflytelse, presentert i utstillingen deler hun sin kunnskap med leserne. I workshopen inviterer Maisey til et verksted for å påvirke politisk.

Har du hjertesak du leter etter muligheter for å behandlet politisk eller bare er nysgjerrig, ta turen innom workshopen, hvor Hilde Maisey vil komme med tips til hvordan påvirke våre folkevalgte.

Tid: lørdag 6. september kl. 14.00–17.00
Sted: Mago A, Eidsvoll Verk

Gratis å delta!
Påmelding til koordinator@akershuskunstsenter.no

Verket er del av utstillingen 1814 Revisited – The Past is Still Present. Utstillingen vises i Stallgården og Mago A på Eidsvoll Verk, og Akershus Kunstsenter i Lillestrøm til 14. september 2014. 1814 Revisited – The Past is Still Present er produsert av Akershus Kunstsenter, og kuratert av Rikke Komissar.