Velkommen til finissage for 1814 Revisited!

Søndag 14. september er siste visningsdag for utstillingen 1814 Revisited – The Past is Still Present, og i den anledning inviterer vi til finissage i Mago A på Eidsvoll Verk! Åpningstid kl. 12 – 21. Servering av mat og drikke kl. 19 – 21!alleverk1814sk_liten

1814 Revisited – The Past is Still Present har vært Akershus Kunstsenters store satsning dette året, og vårt bidrag i anledning Grunnlovsjubileet.

Fordelt på tre visningssteder samt i offentlig rom, har utstillingen tatt form som en mønstring. Visningsstedene er Stallgården og Mago A på Eidsvoll Verk, Akershus Kunstsenter i Lillestrøm, fasaden på Oslo S og i Lillestrøms byrom. 26 kunstnere ble invitert til å delta i utstillingen, og med totalt 25 verk, hvorav 18 har vært nyproduksjoner, har målet vært å rette blikket mot en rekke aktuelle tema knyttet til Grunnloven og det norske samfunnet. Utstillingen har vært meget godt besøkt og mottatt gode kritikker.

Søndag 14. september avsluttes utstillingen og vi utvider åpningstiden i hallen Mago A til kl. 21 og inviterer til finissage. I tidsrommet kl. 19–21 byr vi på gratis mat og drikke.

Utover dette vil det være flere andre arrangementer på Eidsvoll Verk denne dagen:
Event med billedkunstner Iselin Linstad Hauge kl. 16.00
Utekonserten «Sanger rundt opprørsbålet» med musikerne Stian Carstensen og Jørn Simen Øverli kl. 18.00.
Den musikalske performancen Flammepunkt med komponist Natasha Barrett som vil fremføres kl. 19 ved Mago B

Velkommen til vår siste åpningsdag og en kulturell søndag!