Jazzkonsert med Andreas Haddeland Trio!

 

Andreas Haddeland Trio. Foto: Tom Ståle Engebretsen
Andreas Haddeland Trio. Foto: Tom Ståle Engebretsen

Tid:    torsdag 4. desember kl. 19.00–19.30
Sted: Akershus Kunstsenter, Storgata 4, Lillestrøm

Fri entré og åpent for alle!

Konserten inngår i releaseturnéen for platen Tilhørighet, hvor vi inviteres inn i Haddelands univers i en blanding av poetisk akkordbasert jazzmusikk til renere riffbasert gitartriolyd. Musikalsk trekkes linjene fra lokalt engasjement til den internasjonale jazzscene. Musikken er preget av formidlingsbehov og lekenhet, og alvor og humor skifter sømløst. Samspill settes foran enkeltprestasjoner, og for å ivareta nerven og tilstedeværelsen i en konsertsituasjon, er opptakene gjort live i studio med tre årvåkne musikere tett på hverandre i samme rom.

Andreas Haddeland har spilt med store deler av hovedstadens jazzmusikere, og virket som gitarpedagog siden studiedagene. Han har spilt mye live, og bidratt på en rekke plateinnspillinger. Når han som 37-åring platedebuterer som bandleder og låtskriver, er det en moden musiker vi møter. Med seg har han bassisten Lars Tormod Jenset (Espen Eriksen Trio, Guro von Germeten, Hot ‘N Spicy m.fl.) og trommeslageren Ulrik Ibsen Thorsrud (Parallax, Sphinx m.fl.).

LP/CD/Digital på NORCD fra 21.11.14. Produksjonen er støttet av Norsk Jazzforum og MFOs vederlagsfond.

www.andreashaddeland.no