Tidligere utstillinger

Guri Henriksen
22.05–15.08.2017

Guriguri Guri07

Guri04 Guri01

Kunstneruttalelse:

Pose, pose, glassmaneter inni pyjamasen: Jeg bruker heller saks enn blyant. Med kalkerpapir oppdaget jeg det som er bak. Jeg så at skygger ikke trenger å være svarte, men kan lages med flere lag med lysgjennomskinnelighet. Da kommer manetene til syne, som det minst svarte, som det som nesten ikke finnes. Jeg lyser gjennom vannet, gjennom de geleaktige manetkroppene som likevel har faste, definerte former. Manetene er i vannet rundt anklene.

Pippip Ferner

pippip4       pippip1

Les mer om utstillingen her.

Ragnhild Winsvold

RW04

Alle arbeidene er modellert i leire og brendt i en liten utendørs gassovn/rakuovn.

Ragnhild Winsvold er opptatt av rene, enkle former og forsøker å gi formene en indre ladethet, en indre «pust». Derfor kaller hun arbeidene for «ladede objekter». Tradisjonell glasur er nesten fraværende. Gjennom form og overflate ønsker hun å skape en dialog med betrakteren om tidsfenomener i vår fortid og nåtid.

Tone Hellerud
15.02 – 15.05.2016

Denne utstillingen handler om natur og konstruksjoner, der krysset og den diagonale linjen går igjen. Det finnes flere likhetstrekk mellom naturen og hvordan vi i samfunnet organiserer oss gjennom kommunikasjon og nettverk.  I utstillingen tar Tone Hellerud for seg «verdensveven» i en mer overført betydning, der vevens mønster og fysiske konstruksjon blir et bilde på samfunnet. Temaet der diagonalen og krysset er det byggende element, handler om natur og konstruksjon.Motivene på tekstilene er fra foto eller tegninger.  Materialene er bomull, papirtråd, mohair og lurex. Tekstilene er vevet i en datastyrt Jacquardvev.

TH01    TH05

 

Kari Håkonsen og Vidar Koksvik
19.11.2015 – 19.02.2016

KariVidar01  KariVidar03   KariVidar06

Martine Richter
17.08 – 24.11.2015
Tumor/Tu mor

Da Martine Richter fikk se bildene av sin kreft, så hun hvor vakre de var. Hun har laget kjoler med inspirasjon fra tumorene. Tittelen spiller også på ordlikheten til Tu mor og er dermed en hyllest til mor, som alltid stiller opp.

Martine03 Martine04 Martine05

Mimi Swang

Mimi01 Mimi02 Mimi05

Ruta Pakarklyte
15.01. – 15.05.2015

Ruta

 

Thea Andenæs

Andenæs 01 (3)

Andenæs 05 (3)

 

Kjell Hommerstad

avskjed Kjell Hommerstad
Avskjed