Velkommen til finissage & vernissage!

Søndag 8. februar inviterer vi til finissage kl. 16, og vernissage kl. 17!

Søndag 8. februar er siste visningsdag for utstillingene til Thomas A. Østbye, Gunnhild Torgersen, samt Kunstvisittens utstilling Dimensjoner med arbeider av Anne Thomassen, Tom Eidsvold Larsen, Ole Rosén, Torhild Berg & Ebba Bring, Astrid Findreng & Grethe Fredriksen.

Samme dag setter vi i gang det temporære prosjektet FRAMTIDSMONUMENT med Merete Røstad. I den anledning inviterer vi til finissage i utstillingene i kunstsenteret kl. 16–17. Deretter går vi i samlet flokk til Folkets hus bare litt lenger opp i Storgata, der det blir vernissage og lyssetting av Folkets hus, som begynnelsen på prosjektet til Merete Røstad. Det blir servering av varm toddy og introduksjon til prosjektet. Les mer  her.