Oslo Fotokunstskole intervjuer Dag Nordbrenden

På bloggen til Oslo Fotokunstskole ligger det nå et intervju med Dag Nordbrenden, der han forteller om utstillingen Condominium.

Pool
Dag Nordbrenden, Pool.

«Jeg ble nysgjerrig da jeg kom over disse store betongkonstruksjonene på en busstur til landsbyen Tabatinga. Det som umiddelbart vekket interessen min var det tidsmessig ubestemmelige ved denne massive arkitekturen som fremstår som både forfallen og uferdig på samme tid. I dag står anlegget der som en spøkelsesby uten spøkelser. Jeg tror jeg har villet besjele stedet, som en enslig innbygger som hjemsøker et utopia. Jo mer tid jeg tilbrakte på området, desto flere aspekter fant jeg interessant å ta tak i; arkitekturen, prospektbildene som var ment å lokke norske statsborgere til å investere, dyrelivet som har flyttet inn, osv.» sier Dag Nordbrenden i intervjuet.

Les hele intervjuet her.