Fanzineslipp og performance!

Svartjord002
Svartjord, Nothing in Excess/Drift. Installasjonsfoto. Foto: Svartjord

Søndag 13.09 kl. 14–17 inviterer Svartjord til fanzineslipp & performance i sin utstilling. 

I forbindelse med utstillingen Nothing in Excess/Drift, har SVARTJORD laget en fanzine som vil slippes på utstillingens siste dag. Der presenteres en tekst av kunstneren Jan Freuchen, samt dokumentasjon fra denne og tidligere utstillinger. Fanzinen vil være gratis.

Kl. 14.30 blir det performance ved Silje Høgevold i utstillingen. 

Om Silje Høgevold:
Høgevold arbeider med sammensetninger mellom objekter, film og vokale fremføringer, der objektene ofte er forankret i tekstile materialer. Vokalkomposisjonene er meditative og monotone i formen, og selv har Høgevold beskrevet som «en dialog mellom hennes selv, filmene, objektene og publikum». Samlet sett fremstår ofte hennes performancer som et møte der meningen stadig forflyttes og beveger seg mellom de ulike komponentene. Silje Høgevold er utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo ved fakultetet for visuell kunst, avd. tekstil.