Benjamin A. Ward – Fotoutstilling til inntekt for Nepal

Velkommen til utstillingsåpning i leseloungen lørdag 10.okt kl 13!

I 2012 dokumenterte fotojournalist Benjamin A. Ward slumsamfunnet Buddhamarga Tol som ligger i hjertet av Kathmandu, hovedstaden i Nepal. I april i år ble samfunnet og resten av landet rammet av det kraftigste jordskjelvet på 80 år. Jordskjelvet og de mange etterskjelvene la store deler av Nepal i grus, også Buddhamarga Tol fikk betydelige skader. Klokka 13:00 førstkommende lørdag åpner Benjamin A. Ward en utstilling bestående av bilder fra fotoprosjektet i leseloungen i Akershus Kunstsenter. Bilder fra veggen gis bort mot pengedonasjoner. Alle donasjoner går uavkortet til oppbyggingen av Buddhamarga Tol. Vel møtt!

Utstillingen er kuratert av Anne Silje Kolseth og produsert i samarbeid med Allkopi Lillestrøm.

Utstillingsperiode 10.10.-25.10.