Opplev moowex’ fascinerende installasjon i kjelleren!

Utstillingsperiode for moowex’ stedsspesifikke kjellerprosjekt Uncertain Facts & Illogical Constructions er forlenget til 6. desember. Velkommen til en kunstopplevelse utenom det vanlige!

I kjelleren utspiller for tiden en ganske så annerledes og uventet verden seg. Her har duoen moowex, bestående av Camilla Wexels Riser og James Moore, med bidrag fra lydkunstner Morten Pettersen, gjennom flere uker jobbet med prosjektet Uncertain Facts & Illogical Constructions.

Prosjektet er en omfattende stedsspesifikk installasjon bestående av rekke forskjellige tablåer. Tusenvis av objekter – alt fra hodeskaller, tørkede blomster, fjær til sand – er elementer i det som ved første øyekast kan minne om et kuriositetskabinett. Mulighetene for ulike historier er uendelige, ingenting er uttalt her og det er opptil oss som betraktere å utforske tablåene og konstruere egne fortellinger. Vi oppfordrer publikum til å se ekstra godt etter, for her gjemmer det seg overraskende detaljer blant annet er et stikkord tittehull. Referansene er utallige, til historie, filosofi, vitenskap – for å nevne noe.