Anmeldelse i Dagbladet

«På Akershus Kunstsenter akkurat nå: En nøysom, up-and-coming petimeter med tilsynelatende grenseløs tålmodighet møter røff veteran som svinger rundt med sveiseapparatet tilsynelatende på et øyeblikks impuls. To etasjer rommer to separatutstillinger, to generasjoner og to høyst ulike kunstneriske uttrykk: Anders Sletvold Moes subtile og perfeksjonistiske inngrep i gallerirommet versus Kjell Varvins utforskende og mer uvørne tilnærming til materialer og formkombinasjoner.»

«Kunstnerne deler en dedikert interesse for sensibel formalisme og visuelle virkninger av til dels minimale romlige inngrep; en slags stille samtale om fenomener og dimensjoner, linjer, volumer og vinkler, med referanser i modernistisk abstraksjon og konstruktivistisk kunsthistorie.»

Arve Rød skriver i Dagbladet 29. februar om utstillingene til Anders Sletvold Moe og Kjell Varvin.

Dersom du har abonnement på Dagbladet digitalt, så kan saken leses i sin helhet her.

AndersogKjell1