Per Kristian Nygård slipper bok!

I forbindelse med åpningen fredag 24. juni slipper Per Kristian Nygård sin siste bok. På åpningen er det slipp-pris, kun 200,-

Boka har fått tittelen Utopisk Bevissthet – Ideologisk Vakuum, og presenterer Nygårds arbeider fra perioden 2005–2015, med hovedvekt på de siste fem årene. I boken, som er på 180 sider, finnes et rikt utvalg av dokumentasjon av Nygårds installasjonsarbeider, skulpturer og grafiske arbeider, samt performative krumspring og tegninger. 

Arbeidene i boken er akkompangert av tekstbidrag fra Gustav Svihus Borgersen, Margrete Abelsen, Olof Martin Nimar og Markus Lantto, samt en lengre samtaletekst av Märit Aronssen som blant annet handler om den kunstneriske prosessen. Introduksjon og etterord er skrevet Per Kristian Nygård.

Boken er laget med støtte fra Trondheim kommune og Prosjektstøtte fra Vederlagsfondet.

bokslipp

boken oversikt liten