Arne Ekeland – alltid underveis

Venner av Akershus Kunstsenter ønsker velkommen til en kveld med Arne Ekeland! Tirsdag 7. mars kl. 18 inviteres det til foredrag om Arne Ekeland.

Akershus-kunstneren Arne Ekeland (1908–1994) bodde og arbeidet på Eidsvoll hele sitt liv. Ekelands kunstnerskap har mange sider, og selv om han markerte seg som en politisk engasjert kunstner, er han også kjent for gjengivelser av det vakre i omgivelsene sine.

Kunsthistoriker Anne Marit Hertzenberg-Kjos kjenner godt historien om Arne Ekeland, og hun vil gi et innblikk i Ekelands omfattende produksjon. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Ekeland og hans arbeider denne kvelden!

Arrangementet er gratis, og åpent for alle interesserte. Velkommen!

Arrangører: Venner av Akershus Kunstsenter og Akershus Kunstsenter