Foredrag om Henrik Sørensen og sommertreff i venneforeningen! 

Akershus Kunstsenter inviterer til en hyggelig og faglig spennende kveld i kunstsenteret onsdag 24. mai kl. 18.

Hovedsaken denne kvelden er et foredrag om Akershus-kunstner Henrik Sørensen, ved Kari Brandtzæg, som er kurator ved Munch-museet. Brandtzæg er aktuell med utstillingen Mot Skogen som er med-kuratert av forfatter Karl Ove Knausgård. 

I tillegg viser vi for tiden tre nydelige utstillinger her i kunstsenteret, og kurator Rikke Komissar vil ta oss med rundt i utstillingen.  

Det blir også enkel servering og mingling. 

Arrangementet er åpent for alle interesserte, men deltakelse denne kvelden forutsetter medlemskap i foreningen Venner av Akershus KunstsenterDet er selvsagt mulig å melde seg inn i døra ved ankomst! Medlemsskap koster kr. 300,- pr. år og gir adgang til flere spennende foredrag gjennom året. 

Har du lyst til å komme, ber vi deg melde deg på innen mandag 22. mai, slik at vi kan forberede servering. E-post: koordinator@akershuskunstsenter.no