Ny Tid om Flagget følger flesket

Månedsavisen Ny Tid skriver om ANNEX’ utstilling Flagget følger flesket og debatten som fant sted foran Stortinget 23. august.Over to oppslag i den nyeste utgaven av Ny Tid, belyses utstillingen Flagget følger flesket fra flere sider. I artikkelen «Et fredspolitisk vitaminintilskudd i valgkampen» skriver styreleder for Norges Fredslag Alexander Harang følgende: «Midt i valgkampen åpnet en spennende og høyst politisk utstilling på Akershus Kunstsenter. Gjennom Flagget følger flesket gir kunstnergruppen ANNEX oss et kritisk blikk på landets behandling av asylsøkere, over odssamfunnet og ikke minst krigsnasjonen Norge.» Harang utdyper særlig spørsmål knyttet til Norges deltakelse i bombingen av Libya i 2011, noe ANNEX også tar opp i verket Dette er kroppen. 

Link til digital versjon av saken (betalingsmur) her.

I artikkelen «Mer politikerforakt nå!» bringer skribent Lars Birkelund referat fra de to teltdebattene som ANNEX foran Stortinget 23. august. I de to debattene satt Christian Tybring-Gjedde (FrP), Bård Vegar Solhjell (SV), Per Olaf Lundteigen (SP), Geir Ulfstein (UiO), Alexander Harang (Norges Fredslag), Janne Haaland Matlary (UiO), Petter Eide (SV), Ola Elvestuen (V), Mads Andenæs (UiO), Harald Stanghelle (Aftenposten), Pål Steigan (steigan.no) og Alexander Harang (Norges Fredslag).

Link til digital versjon av saken (betalingsmur) her.
Se bilder og video fra debattene her.