Bli med på pepperkakekonkurranse!

Lag en kreativ pepperkake-kreasjon, vis den på Akershus Kunstsenter, og vinn gavekort!

Akershus Kunstsenter markerer adventstiden, og inviterer bakeglade og kreative mennesker i alle alder til å lage sine egne kreative pepperkakekreasjoner! Morsomme skulpturer, fantasifulle hus, annerledes slott eller noe helt annet – vi vil se hva Lillestrøm og Skedsmos pepperkakebakere har å by på!

Pepperkake-kreasjonene stilles ut i våre lokaler i perioden 13/12 til 20/12, og publikum kan stemme fram sin favoritt. Publikumsfavoritten vinner et gavekort på kr. 1000,- som kan brukes i Akershus Kunstsenters kunstbutikk.

Hvem kan delta: Alle! Barn, unge og voksne i alle aldre som har en pepperkakebaker i magen!

Innlevering: Pepperkakekreasjonene kan leveres til Akershus Kunstsenter til følgende tidspunkt:
søndag 10. desember kl. 12–17
mandag 11. desember kl. 10–16
onsdag 13. desember kl. 10–12

Etter endt utstillingsperiode, må kreasjonene hentes torsdag 21. desember i tidsrommet 12–18.

Vi stiller visningssalene i første etasje til disposisjon, så her er det førstemann til mølla for å få plass! For at vi skal kunne sikre nok bord til uts0llingen, ber vi om at dere melder fra om innlevering til koordinator@akershuskunstsenter.no

Vi gleder oss til en spennende og velduftende førjulstid!