Vårt Land har anmeldt Slow/Fast Cycle

Avisen Vårt Land publiserte i helgen anmeldelse av utstillingen Slow/Fast Cycle.

«Verkene i Slow/Fast Cycle etablerer ståsteder hvor vi kan stille spørsmål ved det som har blitt selvsagt på ytterst håndgripelig vis. Å se med undring på verden – og ikke ta noe for gitt – tilhører ikke bare ungdommen. Her kan kunsten hjelpe oss, som denne utstillingen viser.»

Det skriver Kjetil Røed i sin anmeldelse av utstillingen Slow/Fast Cycle. Utstillingen er kuratert av Hanne Haug Johne og Rauand Ismail, og viser arbeider av Ove Kvavik, Farhad Kalantary, Per Kristian Nygård, Hyslom (Itaru Kato, Fuminori Kushino, Yuu Yoshida), Jorunn Hancke Øgstad, Richard Alexandersson, Daisuke Kosugi og Randi Furuberg.

Anmeldelsen kan du leses på nett (abonnement). Utstillingen ser du på Akershus Kunstsenter! Åpent i helgen kl. 12–17 – velkommen!