Kunst-workshop i sommer: Veggmaleri!

Bli med på sommerworkshopen NONOGRAM med kunstnerne Espen Henningsen og David Stenmarck!

Liker du å tegne og male? Er du nysgjerrig på farge og form, og liker å uttrykke deg kreativt? Har du lyst til å få nye venner og lage kunst med andre? Da er Akershus Kunstsenter stedet for deg i sommer.

I uke 27 vil workshopen NONOGRAM finne sted, der deltakerne får sjansen til å lære om alt fra fargelære, til å tenke form, farge og utførelse. Vi starter på papir, og ender opp med et stort utendørs veggmaleri!

Som utgangspunkt for prosjektet, har kunstnerne Espen Henningsen og David Stenmark latt seg inspirere av teknikken «paint by numbers», som de fleste kjenner igjen fra aktivitetsbøker for barn hvor man fargelegger felter etter forhåndsnummererte tall.

NONOGRAM er et demokratisk og sosialt kunstprosjekt som gir både utøvere og tilskuere en liten smakebit av hvordan det er å dekorere, fargelegge og jobbe i stort og lite format.

Kunstnerne Espen Henningsen og David Stenmarck har gjort flere prosjekter sammen de siste årene. Prosjektene handler stort sett om å leke og skape kontraster ved å kombinere farger og form, hvor resultatet er avhengig av prosess og situasjon.

Krav til deltakerne:
– Generell interesse
– God tålmodighet
– Stygge klær
– Godt humør ;-)

Praktisk informasjon:
Sted:     Akershus Kunstsenter, Storgata 4, Lillestrøm
Tid:      uke 27, mandag 2. juli t.o.m. torsdag 5. juli 2018, kl. 09.00–15.00 hver dag.
Alder:  barn og unge på 5. til 7. trinn.
Ta med egen matpakke.

Det er gratis å bli med, men begrenset plasser så meld deg på!

Førstemann til mølla, kun 12 plasser!
Påmelding innen 11. juni: post@akershuskunstsenter.no

For spørsmål, kontakt utstillingsleder Tor Arne Samuelsen, tlf : 64 84 34 47.