Velkommen til samtale om sub- og motkultur!

Med utgangspunkt i utstillingen SUB ønsker vi velkommen til en samtale om sub- og motkulturer tirsdag 28. august kl. 18–20.Bjørn Hatterud (medkurator for SUB) og Knut Aukrust (professor i kulturhistorie og museologi) har en felles forkjærlighet for beatnicker, hippier, queerkultur, punkere, blackmetall, støy, hiphop, og kulturanalytiske definisjoner og teori. Denne kvelden skravler de en times tid om motstand og kultur, undergrunn og mainstream, kulturell overmakt og understrømmer. Fremmedord og innskutte bisetninger unngås, her blir det ingen tung akademisk prestasjonssport, men heller en trivelig aften rundt høy og lav kultur.

Arrangementet er GRATIS, og åpent for alle nysgjerrige og interesserte!
Enkel servering og godt lag.

Takk til Fritt Ord for støtte til arrangementet.