Ny leder for Kunstvisitten på plass!

Lene Tori Obel Bugge blir ny leder for Kunstvisittten.

Akershus Kunstsenter kan med glede meddele at Lene Tori Obel Bugge (f. 1962) blir ny leder for avdeling Kunstvisitten ved Akershus Kunstsenter. Kunstvisitten produserer ulike utstillinger og kunstkurs for helse- og sosialinstitusjoner i Akershus fylke. Avdelingen har i rundt 30 år vært ledet av Kirsten Mørck, som nå går av med alderspensjon, og Lene Tori Obel Bugge blir hennes etterfølger.

– Med Lene Tori Obel Bugge på laget får Akershus Kunstsenter en erfaren og allsidig medarbeider, sier Rikke Komissar, direktør for Akershus Kunstsenter.

Bugge er utdannet fra Statens Håndverks- og Kunstindustriskole med hovedfag i keramikk, og har jobbet med formidling i en årrekke, både gjennom Den kulturelle skolesekken og gjennom avdeling Kunstvisitten. Bugge har med dette opparbeidet seg verdifull erfaring som hun vil dra nytte av, når hun nå trer inn i stillingen som leder for Kunstvisitten.

Lene Tori Obel Bugge var i perioden 2002–2016 ansatt som prosjektmedarbeider i kunstsenterets produksjonsavdeling for Den kulturelle skolesekken, Pilotgalleriet, og kjenner kunstsenteret godt. Lene Tori Obel Bugge vil tiltre stillingen i januar 2019, og kunstsenteret ser frem til å ønske henne velkommen i staben!