Morgenbladet skriver om Brave New World?

Morgenbladet har besøkt utstillingen Brave New World?. Les hva kritiker Oda Bhar mener om utstillingen her. «Dagens science fiction-kunst er full av dystopier, men leverer også løsninger med oppfinnsomhet og besk humor.»

Slik begynner kritiker Oda Bhar sin anmeldelse av utstillingen Brave New World? som for tiden vises på Akershus Kunstsenter.

«Utstillingen Brave New World? gjør god bruk av science fiction-sjangerens rom for å utforske alternative verdener. Kunsten fremstår pessimistisk, men også løsningsorientert, ikke uten satirisk snert og besk humor. Det stilles interessante spørsmål omkring hva som skjer med selvoppfatningen vår i en postindustriell og kanskje posthumanistisk verden» avslutter Bhar.

Les anmeldelsen i sin helhet her (betalingsmur, for abonnenter på Morgenbladet)