Nybygg ønskes velkomment

Venneforeningen til Akershus Kunstsenter ønsker nytt bygg til kunstsenteret velkomment.«I disse dager skal en eviglang saksgang og prosjektprosess endelig avklares, og Akershus Kunstsenter får vite om nytt bygg realiseres som planlagt våren 2019. Vi er mange som heier på dette, og håper politikerne støtter saken om en ekstrabevilgning som kommer opp i kommunestyret i mars.»

Slik begynner styret i venneforeningen sitt leserinnlegg til Romerikes Blad, der de tar til orde for støtte til nybygg til kunstsenteret. De understreker verdien av et kunstsenter i Lillestrøm, og peker på aktivitetene som kunstsenteret bidrar med i byen.

«Kunstsenteret er et samlingspunkt for mange, og vi gleder oss til å kunne nyte større og bedre lokaliteter som vil gagne mange. Ikke minst ser vi frem til universell utforming.»

Les innlegget i sin helhet her (abonnenter)