NRK-reporter har besøkt sommerutstillingene

NRK-reporter Erik Jacobsen besøkte utstillingene til Elise Storsveen og Guttorm Guttormsgaard. Hør reportasjene her!

Vil du høre mer om sommerutstillingene våre, der vi viser Elise Storsveen og utvalg fra Guttorm Guttormsgaards arkiv? Da anbefaler vi disse reportasjene i NRK P2. Reporter Erik Jacobsen besøkte begge utstillingene, og snakket også med både Elise Storsveen og Guttorm Guttormsgaard.

«Jeg blir beveget når jeg ser arbeider som har noe i seg som jeg ikke skjønner. Og da berører det meg, slik at jeg vil ha dem, forstå dem.» Det sier Guttormsgaard i et intervju med Jacobsen. Hele saken, samt et «innblikk» i utstillingen ved kurator Monica Holmen, kan du høre du her.

«De er et slags reisverk, i og med at at flere av arbeidene handler om å bygge noe. Litt som skjelettet vårt, det er jo et reisverk som alt det andre – kjøtt og sånn – puttes på.» Hør Elise Storsveen og kurator Rikke Komissar fortelle om arbeidene, når NRKs reporter Erik Jacobsen besøker utstillingen til Storsveen! Reportasjen finner du her.

Elise Storsveen, Sammenføyd, 2018. Foto: Istvan Virag