Bilder fra «LYSGRAFFITI»-workshop

Se bilder fra sommerworkshopen «LYSGRAFFITI» her. 

I tre dager har deltakerne sammen med kunstner Marit Silsand utforsket fotografi, hva et kamera kan gjøre, og lysets muligheter – noe som viste seg å være kjempespennende!

Hovedaktiviteten var å utforske tegning med lys, og workshopen begynte med lysgrafitti inspirert av Elise Storsveens arbeider i utstillingen. Videre tok de portretter av hverandre med lysgrafitti, der de ved hjelp av kamera tegnet og malte med lys i mørket med lunkkertid, før fotografiene ble gjort om til negativer og solprintet på t-skjorter. Siste post på programmet var omvisning i Guttorm Guttormsgaards utstilling, etterfulgt av en tur i gjenbruksbutikk der barna kjøpte gjenstander som ble trykket på ulike tekstiler med hjelp av solprint.

Workshopen ble holdt av kunstner Marit Silsand, og muliggjort takket være produksjonsstipend fra BKH.