Å vokse opp mellom to kulturer

Velkommen til presentasjon ved redaktør Aon Raza Naqvi onsdag 4. september kl. 18–20!

Hvordan er det å være ung og vokse opp mellom to kulturer? Dette er hovedtema i den nyutkomne boken Third Culture Kids. Redaktør for boken er Aon Raza Naqvi, og som del av utstillingen My Dream – Our Common Future? har vi invitert  Naqvi til å fortelle om sin oppvekst som norsk-pakistaner i Larvik.

Boken Third Culture Kids er en samling tekster skrevet av unge voksne, som alle har erfaring med å vokse opp i skvis mellom foreldrenes og den norske kulturen. «Third culture kids» refererer til de ulike kulturene som forenes – der en tredje kultur dannes – definert av de unge selv.

Etter innledningen inviteres det til åpen samtale og det er mulighet for å stille spørsmål. Vi oppfordrer både ungdom og voksne til å delta!

Foredraget er gratis og åpent for alle interesserte. Reserver din stol på epost til: koordinator@akershuskunstsenter.no, eller drop in. Begrenset antall plasser – førstemann til mølla!

Arrangementet er del av utstillingen My Dream – Our Common Future? som vises i Akershus Kunstsenter i perioden 17.08–22.09. Programmet er utviklet av Akershus Kunstsenter og Skedsmo kommune.