Desember i Akershus Kunstsenter!

Legg turen innom Akershus Kunstsenter i desember – vi har aktiviteter for barna og langåpent!

Akershus Kunstsenter markerer desember og førjulstid med julepyntet kunstbutikk, langåpent i helgene, aktiviteter for barna og spennende utstilling. Velkommen innom!

FOR BARNA
Tre søndager i desember inviterer vi til fortellerstunder for barna i kunstner Nils Norman sin kunstinstallasjon. Det blir fortellerstund på norsk, kurdisk og polsk. Det er selvsagt GRATIS å bli med, og etter fortellerstunden blir det juleverksted.

Søndag 1. desember kl. 13–14: Sammen med forteller Sara Birgitte Øfsti leser vi gamle og nye bøker og eventyr, og kanskje dikter egne fortellinger! Fortellerstunden holdes på norsk og er egnet for barn over 3 år.

Kl. 17–19 tennes julegata i Lillestrøm, og vi byr på pepperkaker og gløgg!

Søndag 8. desember kl. 13–14: Sammen med kunstner Gelawesh Waledkhani leser vi kurdiske bøker og eventyr. Eventyrstunden holdes på kurdisk. Etter eventyrstunden inviterer vi til juleverksted og aktiviteter i leseloungen (kl. 14–16).

Søndag 15. desember kl. 13–14: Sammen med kunstner Monika Zak leser vi polske bøker og eventyr. Eventyrstunden holdes på polsk.Etter eventyrstunden inviterer vi til juleverksted og aktiviteter i leseloungen (kl. 14–16).

KUNSTBUTIKKEN
Er du på jakt etter de helt spesielle julegavene? Gjerne kortreist og håndlaget, og kanskje til og med helt unik? Da er kunstbutikken vår stedet for deg! Her finner du keramikk, glasskunst, smykker og mye mer laget av norske kunsthåndverkere, de fleste basert i Oslo og Akershus.

Åpningstider i desember:
Onsdag–fredag kl. 12–17
Lørdag–søndag kl. 12–18