Åpningstider

Med den nye utstillingen Tro, håp og kjærlighet? åpner Akershus Kunstsenter for publikum igjen. 

Onsdag 6. mai åpner Akershus Kunstsenter dørene etter nesten to måneder stengt. De siste ukene har vi montert og forberedt utstillingen Tro, håp og kjærlighet? som viser arbeider av seks kunstnere og en kunstnergruppe. Visningsstedene er Akershus Kunstsenter i Storgata 4, og i Lillestrøm kirke, kun 3 minutter unna kunstsenteret.

Flere tiltak gjøres for at vi skal kunne ønske publikum velkomne til en trygg visning. Vi innfører derfor innslipp på maks fem personer i kunstsenteret og i kirken av gangen. Vi vil åpne kun onsdag–lørdag (ikke søndager!), og ha en person på vakt, som kontrollerer innslippet. Vi vil også desinfisere gelenderet, dørhåndtak m.m. Utstillingene har også blitt justert slik at ingen hodetelefoner blir brukt, og samlet sett vil vi gjøre vårt ytterste for at publikum kan nyte den spennende kunsten. Når det er sagt vil hele utstillingen filmes og formidles digitalt, og våre unge bloggere gjør intervjuer med alle kunstnerne. Slik sett vil den unike utstillingen bli tilgjengelig for alle – uansett om dere tar turen til Lillestrøm eller ser den hjemme.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til Tro, håp og kjærlighet?, med kunstnerne Ida-Johanna Lundqvist, Monika Zak, Erlend Berge, Kirsti van Hoegee, Lykorgus Porfyris, Siri Hermansen og Lilithistene.