Formidlingskonsulent ansatt!

Cecilia Jimenez Ojeda (f. 1982) har master fra Kunstakademiet i Oslo, og er aktiv som kunstner med flere utstillinger bak seg. Det siste året har hun fungert som leder for kunstbutikken i Akershus Kunstsenter, der hun også har utviklet og ledet kunstsenterets workshoper for barn og unge.  På den måten har hun opparbeidet seg et godt nettverk i lokalområdet, og kunstsenteret ønsker at Ojeda kan bygge videre på dette.  I tillegg har Ojeda erfaring med tegnekurs for ulike aldre, samt flere års erfaring med kreative aktiviteter skolefritidsordning ved Ullevål skole. Hennes brede nettverk innen kunstfeltet og flerspråklige kompetanse vil styrke formidlingsarbeidet i nye Nitja senter for samtidskunst. 

Stillingen er en fast 50% stilling, og Cecilia Jimenez Ojeda vil tiltre 1. november 2020.