Leder for publikumspunkt og resepsjon ansatt!

Skarpodde tiltrer stillingen som Leder for publikumspunkt og resepsjon i desember 2020. Med master i kunsthistorie og tretten års erfaring fra Bærum kommunes kunst- og kulturliv er det en kompetent, allsidig og entusiastisk medarbeider som inntar det nye kunstsenteret.

Om ansettelsen sier direktør Rikke Komissar følgende:
– Ina E. Skarpodde imponerer med kreative ideer og solid research omkring Lillestrøm og kunstsenterets drift. Med erfaring fra ledelse av kunstprosjekter i offentlige rom, arbeid med barn og unge, samt erfaring fra koordinering og logistikk, besitter Skarpodde en bred kompetanse som kommer svært godt med i stillingen hun skal tiltre.

– Med smilende entusiasme og en strukturert hjerne, er vi sikre på at Skarpodde vil være en berikelse for Nitja senter for samtidskunst, sier Komissar.  

Skarpoddes visjon er klar:
– Med utgangspunkt i kunsten skal vi koble ulike mennesker sammen og skape et hyggelig og spennende miljø. Jeg ser frem til å løfte frem Nitja senter for samtidskunst sammen med resten av gjengen!