Gjenopplev Den store kunstdagen!

Se bilder fra Den store kunstdagen, og gjenopplev den gode stemningen på alle stedene! Arrangementet gikk av stabelen lørdag 19. september 2020, og spredde seg på tre steder: Blaker, Fetsund Lenser og Lillestrøm by.

Les mer om Den store kunstdagen her.

Foto: Istvan Virag og Tor Simen Ulstein

Den store kunstdagen er kuratert av Mari Meen Halsøy. Prosjektet er initiert og gjennomføres av Lillestrøm kommune. Akershus Kunstsenter er produsent, som samarbeider med kunstnere og lokale aktører i Lillestrøm kommune om et mangfoldig program. Barn fra samtlige skoler i kommunen har i forkant vært engasjert i prosjekter gjennom Den kulturelle skolesekken. DKS-verkstedene er støttet av Lillestrøm kommune og Viken fylkeskommune, og er produsert av Pilotgalleriet ved Akershus Kunstsenter og Viken DKS.