Jim Darbu

Jim Darbu (f. 1981) viser ny utstilling i montrene i Oslo bussterminal. Darbu jobber med keramikk, og lar seg inspirere av tegneserier og populærkultur når skulpturer skal jobbes frem. Han utforsker også andre materialer som silikon, sement og resin, men uavhengig materialer er uttrykket til Darbu både lekent og humoristisk.

Å jobbe med skulptur kan ofte være tidkrevende, og ut ifra størrelsen på hvert enkelt prosjekt kan det ta alt fra én til tolv måneder å utvikle et ferdig arbeid. Darbu beskriver seg selv som en utålmodig person, noe som står i kontrast til den møysommelige prosessen det tar å jobbe med større kunstverk.

Jim Darbu bor og arbeider i Oslo.
www.jimdarbu.com
www.studiohalv.com

Utstillingen vises til 15. januar 2021. Den er kuratert og produsert av Kunstvisitten / Nitja senter for samtidskunst, som åpner dørene i nytt bygg i Lillestrøm januar 2021. Mer informasjon på Facebook og Instagram.

For spørsmål omkring arbeidene, kontakt kunstvisitten@akershuskunstsenter.no.

Alle foto: Pekka Persson