Ledig stilling i Nitjas resepsjon

Akershus Kunstsenter bytter navn til Nitja senter for samtidskunst, og flytter inn i nytt, lekkert bygg sentralt i Lillestrøm. Når kunstsenteret åpner dørene for publikum 23. januar 2021, vil det være med nye åpningstider, kafé, aktivitetsrom og hele 230 kvm visningsrom.

Nå øker vi staben og leter etter helgevakter og ettermiddagshjelp. Totalt skal vi ansette fire–sju nye personer.

  • Ledig jobb som helgevakt, med turnus annenhver helg. Arbeidstid kl. 10.30–17.30 lørdag og søndag.
  • Ledig jobb som resepsjonist på ettermiddag/kveld. Vi skal bemanne resepsjonen kl. 17.00–20.00 tirsdag–fredag. Denne personen overlapper med resepsjonsleder som jobber dagtid.

Vi er åpne for at helgevaktene også kan jobbe noen ettermiddager hver uke, kl. 17.00–20.00. Er dette aktuelt, kan du oppgi i søknaden hvilke dager du ønsker å jobbe fast.

Kort beskrivelse av arbeidet:
Arbeidet består i å informere om utstillingene, selge inngangsbilletter, bistå kafeen og aktivitetsrommet ved behov, samt slå av utstillingen og stenge senteret.

Kvalifikasjoner:
Du må være utadvendt, serviceinnstilt, kunne håndtere teknisk utstyr i visningssalen og være villig til å lære nye ting. Vi ser etter deg som liker å samarbeide, som er ryddig og svært pliktoppfyllende. Kunnskap om samtidskunst er en fordel. Personlig egnethet vektlegges.  

Stillingene er satt til å være midlertidige, med varighet ett år. Tiltredelse i midten av januar 2021. Informasjon om lønn og startdato blir gitt på intervju.

Søknad med cv sendes til director@nitja.no. Merk emnefeltet med «Søknad resepsjon». Frist 23. november 2020.