Utstillingsplass?

Akershus Kunstsenter / Nitja senter for samtidskunst har en fagstab som kuraterer utstillingsprogrammet. Utover dette er vi alltid interesserte i tips om spennende kunstnere og prosjekter.

Grunnet nybygg og flytteprosess vil vi dessverre ikke ta imot åpne søknader for 2021, da dette utstillingsåret er ferdig programmert.

Jobber du med tema relatert spill, spillkultur, interaktive installasjoner og lignende, er vi nysgjerrige på å høre mer om ditt prosjekt eller idé om til prosjekt. Vi er også interessert i prosjekter som tar for seg politiske aspekter og problemstillinger i verden i dag. Dette gjelder året 2022.

I 2022 skal også Nitja senter for samtidskunst huse Østlandsutstillingen, der det er åpen innsendelse. Følg med på Østlandsutstillingens nettside for informasjon om søknadsfrist.

For øvrig er kunstsenteret alltid interessert i sosiale prosjekter rettet mot barn og unge, som på ulike måter utforsker nærmiljøet.

Vi tar kun imot digitale søknader, som pdf / jpg / linker til vimeo samt cv  og sendes på epost til koordinator@akershuskunstsenter.no